2013. augusztus 30., péntek

Szemezgetés a várólistámról, avagy molygondok




       A molyok fő ismertetőjele: kilométer hosszúságú várólista. Több száz könyv a kindle-ön, roskadozik polc az olvasatlanul árválkodó könyvekkel, de azért "véletlenül" betévedünk a Libribe, Alexandrába, kedvenc second hand idegennyelvű könyvesboltunkba, vagy elcsábulunk a bookdepository.co.uk emailjeitől, és valamilyen rejtélyes módon valaki becsempész újabb és újabb könyveket abba a fránya bevásárlókosárba.
Ez olykor idegesítő, de hát reméljük hosszú életünk lesz, és mindent elolvasunk. Majd egyszer.

A fő probléma az újraolvasás. Minél több könyvet olvasunk, annál több kedvencünk lesz, amiket MUSZÁJ újraolvasnunk. A minap is ránéztem a polcomra, ott virított a Clockwork Princess, és egészen megremegett felé a kezem, de nem tehettem... mert éppen az Insurgentet, a Divergent folytatását olvasom újra. Azt meg kell, mert hamarosan kijön a harmadik rész, és semmire nem emlékszem szinte belőle... ugye már értitek?
És tök mindegy, hogy mennyire jó a könyv, amit éppen olvasol. Az Elveszett Próféciákban például most született meg az Antikrisztus, és nagyon bejön a könyv stílusa, mégis... az újraolvasások vágya leküzdhetetlen.

Viszont nagyon jó kis könyvek várnak rám a közeljövőben, így gondoltam szemezgetek erről a bizonyos várólistáról, hátha nektek is megjön a kedvetek valamihez!

Sorozatok folytatása:

                                                        Richelle Mead Bloodlines sorozatának negyedik része... az Indigo Spellben végre minden szép és jó volt, aztán BUMM, vége is... megölsz, te nő! (2013. november 19.)









Sarah Rees Brennan The Lynburn Legacy c. sorozatának második része. Az első rész, az Unspoken meglepően feelgood olvasmány volt, csodálkozom is, hogy nem írtam róla... Remélem a második rész is méltó lesz hozzá. (2013. augusztus 29.) (MIIII EZ MÁR MEGJELENT??? *eldobja az Elveszett Próféciákat* *majd visszaveszi a kezébe mert előbb BE. KELL. FEJEZNI.*) 






Allegiant (Divergent, #3)És az emlegetett Divergent sorozat 3. és befejező része, az Allegiant, Veronica Roth tollából. Egyszerűen epikus befejezést várok és kész, nem érem be kevesebbel, túl nagyra tette a mércét Roth néni. (2013. október 22.)








Számomra új könyvek:

6442769 16068905 147444891281363013065327121445691702017208924


Ez persze csak pár a sokból... ti hogy álltok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése